Genetic engineering – (the science of Bioengineering) the technique of removing, modifying, changing or adding genes to a DNA molecule in order to change the information it contains and to produce desirable characteristic of an animal, plant, or human.
Genetic engineering, also known as transformation, works by obtaining a gene from the genome of one organism and inserting it into the genome of another. This gives the recipient organism the ability to express the trait encoded by that gene. It is like taking a single recipe out of one cookbook and placing it into another cookbook.
Based on a comprehensive decision making process, the EU and the Member States are of the opinion that using genetic engineering in agriculture and food production is permissible.
There are some rules about safety, labeling and etc. The product must be safe and cannot pose threats to human or animal health. It also must be safe for the environment. Labeling is the most important tool for ensuring the freedom of choice. Whenever GMOs are intentionally used in a food product, it must be clearly stated...
Šį darbą sudaro 522 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!