Diplominiai darbai

Maisto sauga ir kokybė

10   (1 atsiliepimai)
Maisto sauga ir kokybė 1 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 2 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 3 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 4 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 5 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 6 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 7 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 8 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 9 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 10 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 11 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 12 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 13 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 14 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 15 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 16 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 17 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 18 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 19 puslapis
Maisto sauga ir kokybė 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

SUMMARY
The aim of the work was to analyze the concept of food safety and quality as well as the set of factors, which create it. Introduce peculiarities of food safety management and food technologies. The work is intended to demonstrate the following competences of public catering institutions and food trading companies: how healthy food principles are propagated, compliance with the hygiene norms, professional experience development, and work place assessment. Also, safe work place establishment, food quality control performance, production quality evaluation, work with IT, compliance with ethics and professionalism.
Food safety and quality peculiarities as well as advantages are thoroughly analyzed in the work. Possibility to improve and assure safety of produced food taking into consideration consumers’ health is also analyzed. Terms of food quality and safety, food hygiene requirements, general control approaches, standard activity programs are reviewed.
SANTRAUKA
Baigiamojo darbo tiklsas buvo išanalizuoti maisto saugos ir kokybės sąvokas bei jas kuriančių veiksnių visumą. Supažindinti su maisto produktų saugos valdymo ir maisto technologijos ypatumais. Šiame darbe siekiama pademonstruoti šias viešųjų maitinimo įstaigų ir maisto produktais prekiaujančių įmonių kompetencijas: kaip propaguojami sveikos gyvensenos principai, kaip vadovaujamasi higienos normomis, kaip skleidžiama profesinė patirtis, kaip įvertinama darbo vieta. Taip pat saugios darbo vietos sukūrimas, maisto kokybės kontrolės vykdymas, produkcijos kokybės vertinimas, darbas su informacinėmis technologijomis, etikos ir profesinės deontologijos laikymasis.
Baigiamajame darbe išsamiai analizuojami maisto saugos ir kokybės ypatumai bei privalumai. Nagrinėjamos galimybės patobulinti ir labiau užtikrinti pagaminto maisto saugą, o taipogi rūpintis vartotojų sveikata. Taip pat apžvelgiami maisto kokybės ir saugos terminai, maisto higienos reikalavimai, bendrieji kontrolės principai, standartinės veiklos programos.
LITERATŪRA
PRIEDAI
1. ĮVADAS
Tikslas – aprašyti maisto produktų saugos valdymo ypatumus, aprašyti maisto technologijos ypatumus, paanalizuoti produkcijos kokybę ir jos vertinimą, aptarti naujus reikalavimus produkcijos kokybei, išanalizuoti kokybės sąvoką ir ją kuriančių veiksnių visumą, supažindinti su Lietuvos maisto kokybės ir saugos tinklo projektu. Taip pat ištirti ar viešosiose...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 16192 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • 1. ĮVADAS..5
  • 2. PAGRINDINĖS MAISTO SAUGOS SĄVOKOS6
  • 3. LITERATŪROS APŽVALGA9
  • 4. MAISTO TECHNOLOGIJA..12
  • 4.1. PRODUKTAS KOKYBĖS KOMUNIKACIJOJE.13
  • 4.2. PRODUKCIJOS KOKYBĖ IR JOS VERTINIMAS14
  • 4.3. NAUJI REIKALAVIMAI PRODUKCIJOS KOKYBEI16
  • 4.4. KOKYBĖ IR JĄ KURIANČIŲ VEIKSNIŲ VISUMA17
  • 4.5. LIETUVOS MAISTO KOKYBĖS IR SAUGOS TINKLAS22
  • 5. MAISTO HIGIENOS REIKALAVIMAI.25
  • 6. BENDRIEJI KONTROLĖS PRINCIPAI38
  • 7. EUROPOS SĄJUNGOS (ES) VEIKLA MAISTO SAUGOS SRITYJE..41
  • 7.1. PROJEKTAS SAFEFOODNET..43
  • 8. VARTOTOJŲ TEISIŲ APSAUGOS ĮSTATYMAS.45
  • 9. VARTOTOJŲ SKUNDŲ TYRIMAS48
  • 10. TYRIMO METODIKA.51
  • 10.1. ANKETINĖS APKLAUSOS ANALIZĖ IR APIBENDRINIMAS..52
  • 11. IŠVADOS..56

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
75 psl., (16192 ž.)
Darbo duomenys
  • Medicinos diplominis darbas
  • 75 psl., (16192 ž.)
  • Word failas 1 MB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį diplominį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt