Mikroekonomika (6)

Ekonomikos tyrimo objektas. Mikro ir makro ekonomikos sąvokos. Ekonomikos sąvoka. Ekonomikos sistemos. Paklausos ir pasiūlos analizės pagrindai. Paklausos ir pasiūlos elastingumas. Vartotojo elgsena ir prekių paklausa. Gamybos teorija. Firmos gamybos kaštai. Firmos pelno maksimizavimas. Gamybos veiksnių rinka. Aktyvų rinka. Monopolija. Oligopolinė rinka. Konkurencinė rinka.
1 atsiliepimai
Apimtis
11 puslapių
Kategorija
Mikroekonomikos špera
Mikroekonomika (6) 1 puslapis
1 puslapis
Mikroekonomika (6) 2 puslapis
2 puslapis
Mikroekonomika (6) 3 puslapis
3 puslapis
Svarbu! Žemiau pateiktos nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visos kokybės darbą spustelkite parsisiųsti.

Darbo ištrauka

Darbo lygis Universitetinis
Kursas 2 kursas
Darbo tipas Šperos
Failas mikro ekonomikos 1 kolio spera.doc (33.76 KB)

Kiti mokslo darbai

Gamybos efektyvumo vertinimas: LŽŪU Mokomasis ūkis ir ŽŪB
Gamybos efektyvumo vertinimas: LŽŪU Mokomasis ūkis ir ŽŪB "Bernatoniai"
  • Analizės »
  • Mikroekonomikos analizė

Įvadas. Tikslas: įvertinti LŽŪU Mokomojo ūkio ir ŽŪB "Bernatoniai" gamybos efektyvumą. Gamybos efektyvum...

1 atsiliepimų
Parsisiųsti
Monopolinės konkurencijos rinka
Monopolinės konkurencijos rinka
  • Analizės »
  • Mikroekonomikos analizė

Monopolinė konkurencija: Produktų diferenciacija, reklama ir visuomenės gerovė. Kainos ir gamybos apimties nustatymas...

1 atsiliepimų
Parsisiųsti
Natūralios monopolijos
Natūralios monopolijos
  • Analizės »
  • Mikroekonomikos analizė

Įvadas. Natūralios monopolijos. Natūralios monopolijos Lietuvoje. Natūralių monopolijų įstatymai. Lietuvos geležin...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Trumpojo laikotarpio gamybos kaštai
Trumpojo laikotarpio gamybos kaštai
  • Analizės »
  • Mikroekonomikos analizė

Įvadas. Dominick Salvatore vadovėlio analizė nagrinėjant trumpojo laikotarpio gamybos kaštus. Dominick Salvatore vado...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Kulinarijos cecho patiriamų išlaidų įvertinimas ir jų mažinimo būdai: AB
Kulinarijos cecho patiriamų išlaidų įvertinimas ir jų mažinimo būdai: AB "Norfos mažmena"
  • Diplominiai darbai »
  • Mikroekonomikos diplominis darbas

Įvadas. Tikslas – įvertinti UAB "Norfos mažmena" kulinarijos cecho patiriamas išlaidas ir pateikti rek...

1 atsiliepimų
Parsisiųsti