Diplominiai darbai

Prancūziško valgiaraščio įdiegimas

10   (1 atsiliepimai)
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 1 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 2 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 3 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 4 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 5 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 6 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 7 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 8 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 9 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 10 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 11 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 12 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 13 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 14 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 15 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 16 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 17 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 18 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 19 puslapis
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

2007 – 06 -
Vadovas: Vilija Karbauskienė
2007 – 06 -
Recenzentas: Justina Pranckevičienė
2007 – 06 -
Kaunas
2007
TURINYS
Darbe naudotų lentelių sąrašas
Darbe naudotų paveikslų sąrašas
Įvadas
2. Temos teorinis pagrindimas...........................................................................................3
2.1 Informacijos šaltinių apžvalga........................................................................................3
2.2 Esamos padėties analizė.................................................................................................19
3. Projektinė dalis...............................................................................................................23
3.1 Veikla.............................................................................................................................24
3.1.1 Technologinių programų parinkimas, įmonės charakteristika....................................24
3.2 Technologinė dalis........................................................................................................26
3.2.1 Projekto dalis..............................................................................................................26
3.2.2 Įrengimų parinkimas...................................................................................................39
3.2.3 Kokybės užtikrinimo, gamybinės sanitarijos organizavimas......................................41
4. Įrangos parinkimas, eksplotacija ir saugus darbas organizavimas..........................42
5. Valdymas.........................................................................................................................43
5.1 Valdymo schema............................................................................................................45
6. Biudžetas.........................................................................................................................45
7. Resursai. Institucinė parama.........................................................................................66
8. Išvados ir rekomendacijos..............................................................................................67
Literatūros sąrašas.............................................................................................................68
Anotacija..............................................................................................................................69
DARBE NAUDOTŲ LENTELIŲ SĄRAŠAS
3.1.1.1 Žaliavų ir maisto produktų tiekėjai 25 - 26
3.3.2.2 Patiekalų realizacija 27
3.3.2.3 Procentinė patiekalų asortimento sudėtis 27 - 28
3.3.2.4 Produktų normos suvartojimas vieno lankytojo 28
3.3.2.5 Valgiaraštis 29 - 30
2.2.1 Vartotojų amžius procentais 21
3.3.2.6 Gamybos technologinė kortelė/1* 31
3.3.2.7 Gamybos technologinė kortelė/8* 32
3.3.2.8 Gamybos technologinė kortelė/28* 33
3.3.2.9 Gamybos technologinė kortelė/16* 34
3.3.2.10 Gamybos technologinė kortelė/22* 35
3.3.2.11 Technologinio proceso analizė 38 - 39
3.3.2.12 Šiluminiai įrengimai 39 - 40
6.1 Kavinės ekonominiai finansiniai rodikliai 45
6.2 Pastatų vertės apskaičiavimas 46
6.3 Technologinių įrengimų vertės apskaičiavimas 46 – 47
6.4 Gamybinio inventoriaus ir baldų vertės apskaičiavimas 47 – 48
6.5 Ilgalaikio turto vertė 48 - 49
6.6 Gamybos apimties nustatymas procentais 49
6.7 Žaliavos vertės, antkainio ir prekių apyvartos apskaičiavimas 50 – 51 - 52
6.8 Kalkuliacinė kortelė/1* 53
6.9 Kalkuliacinė kortelė/9* 53
6.10 Kalkuliacinė kortelė/23* 54
6.11 patiekalų gaminamų per dieną darbo imlumas, s 55
6.12 Darbuotojų darbo užmokesčio apskaičiavimas 57
6.13 Elektros energijos poreikis apšvietimui 58
6.14 Elektros energijos poreikis technologiniams įrengimams 59
6.15 Ilgalaikio turto vertės ir nusidėvėjimo suma 60
6.16 Planuojamų gamybos išlaidų suvestinė 62
6.17 Planuojamos veiklos išlaidos 64
6.18 Pelno/Nuostolio ataskaita 64
7.1 Galimi verslo rizikos ir kovos būdai 66
DARBE NAUDOTŲ PAVEIKSLŲ SĄRAŠAS
2.1.1 Saldus patiekalas 11
2.1.2 Prancūziški moliuskai 11
2.1.3 Jautienos kepsnys 12
2.1.4 Keksiukai su uogų įdaru 14
2.1.5 Jautiena vyno padaže 14
2.1.6 Valgomos sraigės 16
2.2.1 Vartotojai pagal amžių 21
2.2.2 Patiekalų sortimentas 22
2.2.3 Lankytojų atsiliepimai apie patiekalus 22
2.2.4 Kokios šalies patiekalai domina lankytojus 23
2.2.5 Kokie renginiai domina 23
2.2.6 Pobūvių užsakymai 24
5.1.1 Valdymo schema 45
ĮVADAS
Lietuvoje daigėja kavinių, kurios skirtos tik greitam aptarnavimui ir tradiciniam...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 18073 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
74 psl., (18073 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos diplominis darbas
  • 74 psl., (18073 ž.)
  • Word failas 1 MB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį diplominį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt