Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija

Vaisių kokybiniai rodikliai. Obuoliai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Citrusiniai vaisiai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Prinokimo reikalavimai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Kiviai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Klasifikavimas. Persikai ir nektarinai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Prinokimo reikalavimai. Klasifikavimas. Vaisių apdirbimo technologija. Konservavimo būdai. Džiovinimas. Konservavimas cukrumi. Pasterizavimas ir sterilizavimas. Užšaldymas. Marinavimas. Konservuotų gaminių laikymas. Išvados.
1 atsiliepimai
Apimtis
14 puslapių
Kategorija
Maisto technologijos referatas
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 1 puslapis
1 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 2 puslapis
2 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 3 puslapis
3 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 4 puslapis
4 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 5 puslapis
5 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 6 puslapis
6 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 7 puslapis
7 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 8 puslapis
8 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 9 puslapis
9 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 10 puslapis
10 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 11 puslapis
11 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 12 puslapis
12 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 13 puslapis
13 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 14 puslapis
14 puslapis
Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija 15 puslapis
15 puslapis
Svarbu! Žemiau pateiktos nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visos kokybės darbą spustelkite parsisiųsti.

Darbo ištrauka

Literatūros šaltiniai 7
Darbo lygis Universitetinis
Kursas 2 kursas
Darbo tipas Referatai
Failas Vaisiu kokybiniai rodikliai. Vaisiu apdirbimo technologija.doc (54.83 KB)

Kiti mokslo darbai

Alaus gamybos technologija
Alaus gamybos technologija
  • Diplominiai darbai »
  • Maisto technologijos diplominis darbas

Įvadas. Žaliavos, naudojamos alaus gamyboje. Miežiai. Baltymai. Riebalai (arba lipidai). Mineralinės medžiagos. Kitos...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas
Prancūziško valgiaraščio įdiegimas
  • Diplominiai darbai »
  • Maisto technologijos diplominis darbas

Įvadas. Darbo tikslas – įdiegti prancūzišką valgiaraštį ir atnaujinti dalį įrengimų. Temos teorinis pagrin...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Spirituoto vyno gamybos skyrius
Spirituoto vyno gamybos skyrius
  • Diplominiai darbai »
  • Maisto technologijos diplominis darbas

Santrauka. Summary. Savokų žodynėlis. Įvadas. Darbo tikslas: Suprojektuoti spirituoto vyno gamybos skyrių. teorinė d...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Jūros gėrybės
Jūros gėrybės
  • Konspektai »
  • Maisto technologijos konspektas

Jūros gėrybių serviravimas. Ikrai. Austrės. Omarai. Langustai. Šalti užkandžiai iš jūros moliuskų. Vėžia...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Maistinių riebalų išgavimas, rafinavimas, modifikavimas ir stabilizavimas
Maistinių riebalų išgavimas, rafinavimas, modifikavimas ir stabilizavimas
  • Konspektai »
  • Maisto technologijos konspektas

Maisto technologijos ir inžinerijos riebalų konspektas. Riebalų ir aliejaus mokslo ir technologijos pagrindai. Įvadas....

2 atsiliepimų
Parsisiųsti