Įvadas. Vyno gamyba. Vyno degustavimas. Ispaniško vyno degustacija Lietuvoje. Sugedęs vynas. Vyno rūšys. Spirituotas vynas. Cheresas. Portas. Madera. Aromatizuotas vynas. Vyno pateikimas. Išvados. Priedai (5).
|
Literatūros šaltiniai | 15 |
---|---|
Darbo lygis | Universitetinis |
Kursas | 4 kursas |
Darbo tipas | Referatai |
Failas | Vynai.doc (55.75 KB) |
Įvadas. Žaliavos, naudojamos alaus gamyboje. Miežiai. Baltymai. Riebalai (arba lipidai). Mineralinės medžiagos. Kitos...
Įvadas. Darbo tikslas – įdiegti prancūzišką valgiaraštį ir atnaujinti dalį įrengimų. Temos teorinis pagrin...
Santrauka. Summary. Savokų žodynėlis. Įvadas. Darbo tikslas: Suprojektuoti spirituoto vyno gamybos skyrių. teorinė d...
Jūros gėrybių serviravimas. Ikrai. Austrės. Omarai. Langustai. Šalti užkandžiai iš jūros moliuskų. Vėžia...
Maisto technologijos ir inžinerijos riebalų konspektas. Riebalų ir aliejaus mokslo ir technologijos pagrindai. Įvadas....