Pristatymai

How Wine is Made

9.4   (3 atsiliepimai)
How Wine is Made 1 puslapis
How Wine is Made 2 puslapis
How Wine is Made 3 puslapis
How Wine is Made 4 puslapis
How Wine is Made 5 puslapis
How Wine is Made 6 puslapis
How Wine is Made 7 puslapis
How Wine is Made 8 puslapis
How Wine is Made 9 puslapis
How Wine is Made 10 puslapis
How Wine is Made 11 puslapis
How Wine is Made 12 puslapis
How Wine is Made 13 puslapis
How Wine is Made 14 puslapis
How Wine is Made 15 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

• 8. Racking
• 9. Fining
• 10. Cold Stabilization
• 11. Filtering
• 12. Bottling
1. Determining the Pick Date
• The wine-making process begins with the decision to pick the grapes. Although it may seem simple, there are many factors that contribute to this decision; weather is the most important contributing factor. If it is too hot, the grapes have to be picked at night. If a long period of rain is expected, the grapes may have to be picked before optimal maturity levels. Early frosts can have a devastating effect as well as early freezes. The grape variety, combined with wine style, will determine the pick dates. The ripeness of the grape is analyzed and judged. It is then checked for sugar level, acidity levels, pH, colour, health, seed colour, aromas and flavours.
2. Picking the Ripe Grapes
• Once the decision has been made to pick, containers are placed into the vineyard and the picking of that grape variety begins. At some vineyards, everything is picked by hand and arrives at the crush platform within eight hours of being picked. It is of great importance that the grapes arrive freshly picked. The processing starts immediately; the grapes are visually checked, weighed, and then processed.
• 3. Destemming
• The fresh grapes are tipped out of the bins and placed into the destemmer. As the name suggests, the machine removes the stems because there are astringent, bitter and tannic compounds in the stems that can transfer to the juice or wines if left in contact too long. Once destemmed, the grapes are pumped to one of three vessels (including the press) depending on the grape variety and style of wine to be made.
4. Skin Contact
• White aromatic grape varieties receive up to 24 hours of skin contact. This affects a greater release of phenolics and other compounds...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1104 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Skaidrės (.ppt)
Apimtis
15 psl., (1104 ž.)
Darbo duomenys
  • Anglų kalbos pristatymas
  • 15 psl., (1104 ž.)
  • Skaidrės 507 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt