Savo darbe, pabandysiu išnagrinėti bei perprasti darbo organizavimo bei produkto realizavimo ypatybes.
Taip pat norėčiau pabrėžti, kad praktine abipuse nauda yra pasiekiama derybomis, santykių nustatymu, poreikių tenkinimu. Geriausių šių rezultatų galime pasiekti tik sugebant gerai organizuoti darbą bei produktų pardavimą.
Techninės inovacijos, rinkos internacionalizavimas, visuomenės vertybių sistemos pokyčiai, naujos tiekėjų ir pirkėjų orientacijos paskutiniu metu pakeitė požiūrį į gamybą. Anksčiau gamyba labiau orientavosi į materialinius aktyvus. Pagrindiniai jos bruožai: didelės kapitalo investicijos, didelis darbo pasidalijimas, automatizavimas. Organizacijos vaidmuo yra optimizuoti gamybinio proceso eigą, didinant jo masiškumą.
Pasikeitus sąlygoms, norint sutrumpinti reagavimo laiką į besikeičiančios rinkos sąlygas, reikia stengtis tobulinti gamybos valdymo sistemą.
Taigi pabandysime apžvelgti keletą gamybos aspektų, tokių kaip planavimas, skatinimas, kontrolė.
Analizuosiu pardavimų organizavimą, o prieš tai apžvelgsiu komercinės veiklos teorinius valdymo ciklo funkcijų teorinius aspektus.
Šio darbo tikslas – išsamiai pateikti jau egzistuojančios bendrovės, gaminančios aliejų, majonezą, padažus bei kitą produkciją, vienos gamybos linijos aprašymą, bei supažindinti su įmonės veikla, struktūra, gaminama produkcija, naudojama technologija, taip pat apžvelgti rinką bei konkurentus.
AB “Aliejus” pasirinkau neatsitiktinai. Tai įmonė, jau daugiau kaip 90 metų sėkmingai dirbanti Lietuvoje. Viena iš pirmųjų aliejaus gamintojų Lietuvoje, todėl įmonėje jau susiklosčiusios sėkmingo darbo tradicijos, išsamiai analizuojama rinka ir jos poreikiai, diegiamos inovacijos bei tobulinama gamybos technologija. Bendrovė viena iš pirmųjų ėmė gaminti majonezą, pirmajam lietuviškam majonezui jau daugiau nei 20 metų ir jis vis dar sėkmingai konkuruoja su kitais, vėliau atsiradusiais, majonezais.
Majonezas, kaip projektavimo objektas, taip pat pasirinktas ne atsitiktinai. Tai produktas, kurį dažnai galime sutikti ant kiekvieno iš mūsų tiek šventinio, tiek kasdieninio stalo. Galbūt niekada nesusimąstome, sėsdami prie stalo, kaip gaminamas vienas ar kitas produktas, todėl susipažinti ir aprašyti majonezo gamybos technologiją man buvo įdomu. Pasirodo, kad majonezo gamyba nereikalauja itin sudėtingos technologijos; galbūt sėkmingo konkuravimo rinkoje paslaptis tėra receptūra, o tinkamas gamybos proceso organizavimas leidžia vykdyti nepertraukiamą majonezo gamybą ir pasiekti įmonės tikslus.
Bendra įmonės charakteristika
Akcinė bendrovė "Aliejus"...
Šį darbą sudaro 1799 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!