Tyrimo tikslas – išanalizuoti bei ištirti esančią, viešųjų maitinimo įmonių situaciją Klaipėdos regione.
Įvertinant tai, kad Klaipėdos regionas yra vienas svarbiausių pramonės, kultūros, verslo centrų Lietuvoje, o taip pat Klaipėdos miestas - vienintelis uostamiestis respublikoje, tikslinga numatyti tai, kad yra gana dideli turistų srautai ir besivystant jie tik augs. Šis faktas skatina viešųjų maitinimo įstaigų atsiradimą, kurie orientuoti į įvairius klientus.
Klaipėdos regiono viešųjų maitinimo įmonių tinklą sudaro valgyklos, kavinės, restoranai, užeigos, užkandinės, picerijos bei visos kitos apgyvendinimo įmonės, kurios teikia maitinimo paslaugas. Apžvelgiant, Klaipėdos regiono viešųjų maitinimo įmonių tinklo tankumą galima išskirti, kad daugiausia ir populiariausia Klaipėdos regione yra įvairaus pobūdžio (tematika, stilius, eksterjeras, interjeras) užeigų, o mažiausiai restoranų.
Klaipėdos regiono viešųjų maitinimo įmonių industrija nagrinėjamu objektu pasirinkta atsižvelgiant į tai, kad Klaipėdos regione yra daug turistinių traukos objektų, taip pat yra daug galimybių vystyti įvairias turizmo rūšis, o tai sudaro prielaidą sėkmingam viešųjų maitinimo įmonių verslo vystymui.
• Pabaigos.
Anketa nesudėtinga bei sudaryta visiems suprantama kalba. Pagal anketos sudarymo taisykles, klausimai išdėstyti sunkėjančia tvarka, taip pat atitinka tiriamųjų intelektualinį lygį. Anketos klausimai formuluoti vienareikšmiškai. Klausimai yra uždaro ir pusiau uždaro pobūdžio. Sociademografiniai klausimai yra sugrupuoti ir turi intervalus, pagal valstybėje įsigaliojusią tvarką ir valstybės statistinius leidinius.
TEMA: Viešųjų maitinimo įmonių vertinimas ir kokybė Klaipėdos regione.
TYRIMO OBJEKTAS: Viešųjų maitinimo įmonių vertinimas ir kokybė.
TYRIMO UŽDAVINIAI:
1) Išsiaiškinti viešųjų maitinimo įmonių standartus;
2) Įvertinti kokybę Klaipėdos regiono viešuosiuose maitinimo įmonėse pagal oficialiai nustatytus standartus;
3) Nustatyti Klaipėdos regiono viešųjų maitinimo įmonių vertinimo ir kokybės standartų neatitikimo priežastis;
4) Įvertinti Klaipėdos regiono viešųjų maitinimo įmonių darbuotojų kompetencijas bei vadybos formulavimąsi, sukūrimą;
METODAI:
1) Literatūros analizė, viešųjų maitinimo įmonių standartų, kompetencijų, aptarnavimo įmonių vertinimo ir kokybės gerinimo temomis;
2) Anketavimas, skirtas viešųjų maitinimo įmonių lankytojų nuomonei išsiaiškinti;
3) Stebėjimas, kokybės, Klaipėdos regiono viešuosiuose maitinimo įmonėse įvertinimai.
ANKETA
Klaipėdos universitetas, Sveikatos mokslų fakultetas, rekreacijos ir turizmo katedra atlieka tyrimą apie viešojo maitinimo įmonių teikimo kokybę ir vertinimą Klaipėdos regione. Todėl,...
Šį darbą sudaro 2600 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!