Kursiniai darbai

Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai

10   (2 atsiliepimai)
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 1 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 2 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 3 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 4 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 5 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 6 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 7 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 8 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 9 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 10 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 11 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 12 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 13 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 14 puslapis
Mėsos faršo maišyklių konstrukciniai priežiūros ypatumai 15 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Dėstytoja D. Marcinkevičienė
....................................................
2009
Vilnius
Įvadas
Ne paslaptis, kad be reikiamos įrangos net ir profesionaliausi gamintojai nepasieks geros maisto kokybės. Ir paprastoje keptuvėje galima paruošti puikius patiekalus, bet turėdami įrengimus,cechai pateiks jums kulinarinius šedevrus, ilgai išlaikys juos kokybiškus ir išvaizdžius. Todėl visi cechai ir gamybos įmonės nori turėti tokius prietaisus kurie palengvina darba ir maistą padarytu patrauklesni. Šitame darbe norėčiau Jus supažindindinti su maišytuvu paskirtimi, maišymo proceso svarba, maišytuvų įvairove ir konstrukciniais priežiūros ypatumais. Taip pat su naujovėmis.
Maišymo proceso įvertinimas , maišytuvų paskirtis
Maišytuvai taikomi įvairiuose maisto pramonės srityse: duonos, makaronų, konditerijos, mėsos ir kitose maisto pramonės šakose. Jie naudojami gaminti tešlai, maišyti ir plakti konditerijos masėms, kremui, grietinei, paruošti dešrų mėsai ir pan.
Plastiškieji produktai gaminami šiais būdais:
1. mechaniškai maišant skysčius ir kietąsias medžiagas, gaunamas klampios masės pavidalo mišinys , vadinamas suspensija. Gana tirštos suspensijos, gerai formuojančios ir išlaikančios suteiktą formą, vadinamos pastomis. Joms būdingas plastiškumas ir slinktis veikiant nežymiai šlyties jėgai. Pastų plastiškumą lemia kietosios medžiagos kiekis suspensijoje ir jos dalelių forma, diduma ir polinkis į dalelių aglomeraciją ( susijungimą, sukepimą). Suspensijos vadinamos pseudoplastniu skysčių, kai jos lėtai teka esant mažam slėgiui, o jam didėjant greitis auga iki tam tikros kritinės reikšmės. Diletantiniu skysčiu vadinama tokia pasta arba suspensija, kuri esant nedideliam slėgiui, teka kaip skystis, o slėgiui padidėjus iki tam tikros kritinės reikšmės, jos klampumas ima staiga didėti, ir tekėjimo greitis mažėja.
2. maišant su kietosiomis medžiagomis, kai maišant vyksta fiziniai, biologiniai, cheminiai procesai, pvz., (duonos tešla).
3. tarpusavyje maišant skystus produktus, kurie maišomi tirštėja dėl vykstančių fizinių procesų arba cheminių reakcijų. Pirmu atveju gaunama klampi emulsija, o antru atveju – naujas produktas dėl cheminės reakcijos, nes maišant padidėja skirtumų medžiagų dalelių sąlyčio plotas.
4. pastos gaminamos maišant kietąsias medžiagas ir trumpais laikotarpiais jas pašildant. Tokie gauti produktai vėliau minkomi specialiomis mašinomis.
Plastiškųjų produktų maišymas iš esmės skiriasi nuo biriųjų produktų maišymo. Maišymo įrenginius pagal principinį konstrukcinį...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1381 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • 1. Įvadas
  • 2. Maišymo proceso įvertinimas , maišytuvų paskirtis
  • 3. Maišytuvai su vertikaliu kubilu
  • 4. Maišytuvas su sukamu vertikaliu kubilu ir nejudančia mente
  • 5. Maišytuvas su sukamu kubilu ir sukamomis mentėmis
  • 6. Maišytuvai su horizontaliu kubilu
  • 7. Nepertraukiamo veikimo maišytuvai
  • 8. Valciniai maišytuvai
  • 9. Maltos mėsos maišytuvai
  • 10. Konstrukcinių ir kinematinių parametrų pagrindimas
  • 11. Našumo nustatymas
  • 12. Išvada
  • 13. Literatūros sąrašas

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
15 psl., (1381 ž.)
Darbo duomenys
  • Pramonės ir gamybos kursinis darbas
  • 15 psl., (1381 ž.)
  • Word failas 985 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį kursinį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt