Įvadas. Savarankiško darbo tikslas: Vertinti kintančius paciento maitinimosi priežiūros poreikius. Nėščiųjų maitinimosi įvertinimas. Maitinimosi priežiūros planas. Nėščiųjų maitinimosi problemos. Žindyvių maitinimasis. Išvados.
|
Darbo lygis | Universitetinis |
---|---|
Kursas | 1 kursas |
Darbo tipas | Referatai |
Failas | dietetika.doc (14.93 KB) |
Įvadas. Tuberkuliozė – kas tai? Pagrindiniai tuberkuliozės rizikos veiksniai. Sergamumo rodiklių analizė. Serga...
Pagrindinės maisto medžiagos. Angliavandeniai. Riebalai. Baltymai. Ekologiški maisto produktai. Racionali mityba. Sveik...
Žmogaus senėjimo priežastys. Ilgaamžiškumo veiksniai. Nuodijantys malonumai ir vaistai.
Išorinės aplinkos įtaka mikroorganizmams. Fiziniai veiksniai. Fiziniai veiksniai. Drėgmė. Temperatūra. Spindulinė e...
Visuomenės sveikatos dalyko egzamino klausymų atsakymai. Kas tai yra visuomenės sveikata, kokia jos misija ir pagrindin...