Pristatymai

Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai

10   (1 atsiliepimai)
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 1 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 2 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 3 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 4 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 5 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 6 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 7 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 8 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 9 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 10 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 11 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 12 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 13 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 14 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 15 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 16 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 17 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 18 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 19 puslapis
Prekių kokybės įvertinimo metodai ir trūkumai 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

• Kokybės įvertinimas – sistemingas tyrimas, atliekamas, siekiant nustatyti, kiek objektas gali tenkinti nustatytus reikalavimus.
• - Objektyviuosius.
• Juslinį metodą – vertinama spalva, skonis, konsistencija ir kt; Jusliniam vertinimui naudojama balų sistema. Gaminio standarte nurodoma: požymiai, kuriuos reikia vertinti, kiekvieno kokybės požymio maksimali balų suma, svarbiausio požymio įvertinimo minimali suma, prekės tinkamumas rinkai ir jos gradavimas pagal bendrą įvertinimo balais sumą.
• Matavimų metodą.
• Fizikiniai – mechaniniai; šiuo matavimo būdu nustatomas tankumas, tvirtumas, elastingumas, tąsumas, terminės ir termoizoliacinės savybės ir kt.
• Biologinai; skirstomi į fiziologinius ( maisto įsisavinimas, fermentų sudėtis), mikroorganizmų sudėtis (kiekis, poveikis žmogaus organizmui), užterštumas kenkėjais ( medienos, kailių, grūdų ir kt.)
• Cheminiai; šiuo matavimo metodu nustatomi medžiagų kiekiai (baltymai, riebalai, vitaminai, mineralai, kenksmingų medžiagų kiekiai, poveikis aplinkai);
• Biocheminiai; šiuo metodu nustatomas produktų kvėpavimo intensyvumas;
• Technologiniai; tikrinamos medžiagų technologinės savybės (plieno tinkamumas spyruoklėms, miltų glitimas).
Ypač kruopščiai bandomi naujos, iki šiol negamintos, produkcijos pavyzdžiai. Šiais tikslais gali būti atliekama dar viena bandymų rūšis – bandomoji eksploatacija.
• Skaičiavimų; tai matematiniai skaičiavimai, kurie remiasi matavimo metodų gautais rezultatais;
• Registracinis; tai įvairių atsitikimų, įvykių, nuostolių, susijusių su prekių naudojimu, registravimas, gautų duomenų analizė ir išvados;
• Statistinis; tai statistinių duomenų apie realizuotų prekių įvairias savybes surinkimas ir apibendrinimas;
• Sociologinis; tai potencialių pirkėjų nuomonės surinkimas ir apibendrinimas.
Ekspertai – aukštos kvalifikacijos specialistai, turintys didelę šio darbo patirtį. Prekių ekspertizei atlikti sudaroma komisija iš dviejų grupių:
• Darbo ( organizacinės); jos funkcijos ekspertizės objekto parengimas;
• Ekspertų; jos funkcija – prekių kokybės įvertinimas. Vengiant įvertinimo subjektyvumo į grupes neįtraukiami su konkretaus produkto projektavimu susiję specialistai.
Prekių vidutinis bandinys
• Vidutinio bandinio parinkimo taisykles reglamentuoja gaminio standartas;
• Pagal kokybės patikimumą atranka g.b normali, sustiprinta, susilpninta;
• Prekes imti vidutiniam bandiniui iš įvairių prekės partijos vietų, iš įvairių taros vietų.
Kokybės kontrolė – objekto vieno ir daugiau parametrų matavimas, tyrimas, bandymas ar kalibravimas ir rezultatų palyginimas su tam tikrais reikalavimais, siekiant nustatyti kiekvieno parametro atitiktį.
• Kokybės...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 889 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Skaidrės (.ppt)
Apimtis
27 psl., (889 ž.)
Darbo duomenys
  • Kokybių vadybos pristatymas
  • 27 psl., (889 ž.)
  • Skaidrės 52 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt