Praktinio darbo tikslas – ištirti Vilniaus maitinimo įmones, atlikti pirminių duomenų analizę ir gautos informacijos pagrindu pateikti išvadas.
• Darbuotojų skaičius;
• Valgymo salių ir staliukų skaičius;
• Maitinimo įmones infrastruktūra: supantys objektai, susisiekimas su kitais miesto mikrorajonais, su miesto centru;
• Maitinimo įmonės vidaus interjeras, bendra tvarka;
• Sanitarinių-higienos reikalavimų laikymosi būklė;
• Valgiaraštis: patiekalai, gėrimai ir jų kainos (ne visi, keletas, laisvai pasirinkti lyginamąjai analizei);
• Ar organizuojamos pramogos;
• Vartotojų segmentai (apsilankimo tikslas, trukmė, dažnumas, vietinių svečių %, atvykusių svečių %);
• Konkurencinės situacijos tyrimas;
• Reklama ir rėmimas (iškaba, reklama žiniaskalaidoje ar kituose masinės informaciijos priemonėse);
• Išvados, siūlymai: jei „aš vadovaučiau šiai maitinimo įmonei:
• „ką daryčiau?“
• „ko nedaryčiau?“
• „ką pakeisčiau?“
• „kokiais norėčiau matyti savo darbuotojus?“
Pradėdami rašyti įmonės marketingo tyrimą, norėtume pristatyti įmones, kuriose buvome ir atlikome marketingo stebėjimo tyrimą
Restoranas „San Valentino“
Tyrėme UAB„Ucobas“ priklausiantį restoraną – piceriją „St.Valentino“ nuo 2006 balandžio 15 iki 2006 gegužės 15 dienos.
Restoranas gyvuoja jau dvylika metų ir stengiasi patenkinti kiekvieno lankytojo poreikius. Mums labiausiai patiko restorano interjeras pasižymintis modernumo ir namų aplinkos mišiniu, suteikiančiu jaukumo ir ramybės jausmą. Beje į šį restoraną traukia visada paslaugus, besišypsantis personalas, o mano nuomone norint pritraukti kuo daugiau klientų personalo elgesys vienas iš svarbiausių kriterijų, kuriuos vertina klientai.
• Maitinimo įmonės tipas – restoranas; pavadinimas – San Valentino, adresas - Vilniaus g. 47 / Trakų g. 18, Vilnius; juridinis statusas – UAB; vadovas – Jolita Linkaitė, Snežana Choroševič;
Darbo laikas:
P. 07:30-23:00
A. 07:30-23:00
T. 07:30-23:00
K. 07:30-23:00
P. 07:30-23:00
Š. 07:30-23:00
S. 07:30-23:00
• Darbuotojų skaičius – 32 žmonės.
• Valgimo salių skaičius - 2 prekybinės salės ir baras.
• Sėdimų vietų skaičius - 80 vietų, o vasaros metu – apie 110.
• Maitinimo įmonės infrastruktūra: supantys objektai, susiekimas su kitais miesto mikrorajonais, su miesto centru – Restoranas, įsikūręs miesto centre, o tai reiškia, kad privažiuoti prie jo labai sunku, nėra specialiai įrengtos aikštelės.
• Maitinimo įmonės vidaus interjeras, bendra tvarka - Maloni interjero detalė – atviras baseinėlis su...
Šį darbą sudaro 3454 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!