Įvadas. Darbo tikslas susipažinti ir paanalizuoti žuvies sudėties kitimą technologinių procesų metu. Biocheminė žuvies sudėtis. Pagrindinių medžiagų sudėtis žuvų mėsoje. Vanduo. Baltymai. Fosfolipidai arba fosfatidai. Sterinai. Karotinoidai. Vitaminai. Angliavandeniai. Fermentai. Maistinė žuvų vertė. Energetinė vertė. Žuvies pokyčiai šaldymo metu. Fizikinės savybės. Vandens įšalimo dinamika. Histologiniai pakitimai. Biocheminiai pakitimai. Mikrobiologiniai pakitimai. Žuvies pokyčiai išdorojimo metu. Žuvies pokyčiai sūdymo metu. Žuvų sūdymo esmė ir įtaka kokybei. Žuvų sūdymo būdai ir jų įtaka gatavos produkcijos kokybei. Žuvies pokyčiai rūkymo metu. Fizikiniai ir biocheminiai pakitimai. Žuvies pokyčiai laikymo metu. Biocheminiai procesai. Kvėpavimas. Hidrolizė. Mikrobiologiniai procesai. Rūgimas. Puvimas. Pelėjimas. Cheminiuose procesuose. Išvados.
|
Literatūros šaltiniai | 5 |
---|---|
Darbo lygis | Universitetinis |
Kursas | 4 kursas |
Darbo tipas | Referatai |
Failas | Zuvies sudeties kitimas technologiniu procesu metu.doc (38.35 KB) |
Bendroji dalis. Įmonės valdymas. Apskaitos politika. Bankinių operacijų apskaita. Kasos operacijų apskaita. Bendrovė...
Šarmingumas. Bendrasis kietumas. Kalcinio kietumo nustatymas. Reagentai. Analizės eiga. Vandens bendro kietumo nus...
Anotacija. Įvadas. Lietuvos higienos normos HN24:2003 bei vandens, skirto alaus gamybai, keliamų reikalavimų palyginima...
Įvadas. Informacijos šaltinių apžvalga. Darbo metodai ir priemonės. Lietuvos medienos pramonė. Lietuvos medienos pra...
Gaminamas jogurtas ir grietinėlė. Našumas 8000 kg/pam. pagamintos produkcijos. Santrauka. Įvadas. Žaliavos ir pagrind...