Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu

Įvadas. Darbo tikslas susipažinti ir paanalizuoti žuvies sudėties kitimą technologinių procesų metu. Biocheminė žuvies sudėtis. Pagrindinių medžiagų sudėtis žuvų mėsoje. Vanduo. Baltymai. Fosfolipidai arba fosfatidai. Sterinai. Karotinoidai. Vitaminai. Angliavandeniai. Fermentai. Maistinė žuvų vertė. Energetinė vertė. Žuvies pokyčiai šaldymo metu. Fizikinės savybės. Vandens įšalimo dinamika. Histologiniai pakitimai. Biocheminiai pakitimai. Mikrobiologiniai pakitimai. Žuvies pokyčiai išdorojimo metu. Žuvies pokyčiai sūdymo metu. Žuvų sūdymo esmė ir įtaka kokybei. Žuvų sūdymo būdai ir jų įtaka gatavos produkcijos kokybei. Žuvies pokyčiai rūkymo metu. Fizikiniai ir biocheminiai pakitimai. Žuvies pokyčiai laikymo metu. Biocheminiai procesai. Kvėpavimas. Hidrolizė. Mikrobiologiniai procesai. Rūgimas. Puvimas. Pelėjimas. Cheminiuose procesuose. Išvados.
1 atsiliepimai
Apimtis
18 puslapių
Kategorija
Pramonės ir gamybos referatas
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 1 puslapis
1 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 2 puslapis
2 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 3 puslapis
3 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 4 puslapis
4 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 5 puslapis
5 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 6 puslapis
6 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 7 puslapis
7 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 8 puslapis
8 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 9 puslapis
9 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 10 puslapis
10 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 11 puslapis
11 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 12 puslapis
12 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 13 puslapis
13 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 14 puslapis
14 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 15 puslapis
15 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 16 puslapis
16 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 17 puslapis
17 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 18 puslapis
18 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 19 puslapis
19 puslapis
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu 20 puslapis
20 puslapis
Svarbu! Žemiau pateiktos nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visos kokybės darbą spustelkite parsisiųsti.

Darbo ištrauka

Literatūros šaltiniai 5
Darbo lygis Universitetinis
Kursas 4 kursas
Darbo tipas Referatai
Failas Zuvies sudeties kitimas technologiniu procesu metu.doc (38.35 KB)

Kiti mokslo darbai

Gamybinės praktikos ataskaita: vandens tiekimas ir nuotekų šalinimas UAB
Gamybinės praktikos ataskaita: vandens tiekimas ir nuotekų šalinimas UAB "Rietavo komunalinis ūkis"
  • Analizės »
  • Pramonės ir gamybos analizė

Bendroji dalis. Įmonės valdymas. Apskaitos politika. Bankinių operacijų apskaita. Kasos operacijų apskaita. Bendrovė...

1 atsiliepimų
Parsisiųsti
Profesinė praktika: vandens kokybės gamybos paruošimui režimas
Profesinė praktika: vandens kokybės gamybos paruošimui režimas
  • Analizės »
  • Pramonės ir gamybos analizė

Šarmingumas. Bendrasis kietumas. Kalcinio kietumo nustatymas. Reagentai. Analizės eiga. Vandens bendro kietumo nus...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Vandens paruošimo alaus gamybai būdų analizė
Vandens paruošimo alaus gamybai būdų analizė
  • Analizės »
  • Pramonės ir gamybos analizė

Anotacija. Įvadas. Lietuvos higienos normos HN24:2003 bei vandens, skirto alaus gamybai, keliamų reikalavimų palyginima...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Alytaus medienos apdirbimo pramonė Lietuvos kontekste
Alytaus medienos apdirbimo pramonė Lietuvos kontekste
  • Diplominiai darbai »
  • Pramonės ir gamybos diplominis darbas

Įvadas. Informacijos šaltinių apžvalga. Darbo metodai ir priemonės. Lietuvos medienos pramonė. Lietuvos medienos pra...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti
Jogurto gamybos cecho projektavimas
  • Diplominiai darbai »
  • Pramonės ir gamybos diplominis darbas

Gaminamas jogurtas ir grietinėlė. Našumas 8000 kg/pam. pagamintos produkcijos. Santrauka. Įvadas. Žaliavos ir pagrind...

2 atsiliepimų
Parsisiųsti